MOZAİK BONBONLAR (MOZAİK TRUFFLE)

Misafirlerinize kendi ellerinizle nefis çikolatalar hazırlamak istermisiniz??

Üstelikte çok pratik !!!!

Sadece malzemeleri hazırlayıp,karıştırıyorsunuz ve avucunuzun içinde yuvarlayıp,istediğiniz gibi süsleyip,keyifle servis ediyorsunuz..

Sonuç muhteşem..Çok ama çok lezzetli..

Dikkat edin misafirler gelmeden siz bitirmeyin!!!

MALZEMELER
100 gr. çok yumuşak margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket fıstıklı çikolata
1\2 paket bitter çikolata
1,5 kahve fincanı krema
3 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi
SÜSLEMEK İÇİN
4yemek kaşığı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı kakao
YAPILIŞI
  • Bisküvileri rondoda un haline getirin.
  • Fıstıklı çikolatayı  minik minik doğrayın.
  • Krema ve yarım paket bitter çikolatayı benmari usulu eritin.
  • Geniş bir kaseye bütün malzemeleri koyup,iyice yoğurun.Sonrada üzerini kapatıp buzdolabında 1 saat kadar soğutun.
  • Soğuyan truffle harcınızdan istediğiniz büyüklükte parçalar koparıp,avucunuzun içinde yuvarlayın ve bir kısmını hindistan cevizine,bir kısmınıda kakaoya bulayarak minik yuvarlak toplar hazırlayın.
  • Hazırladığınız truffleları servis tabağınıza koyup,buzdolabında bir kaç saat dinlendirdikten sonra keyifle misafirlerinize servis edin.
  • Bu ölçüden minik 40 adet truffle çıkıyor..
  • AFİYET OLSUN.



4 yorum:

  1. Her zaman olduğu gibi çok güzel bir görüntü. Ellerine sağlık.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir sunum olmuş. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. nasıl da güzel görünüyor ,bayıldım. ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çikolataya hiç "hayır" demişliğim yoktur Nurşencim...;)
    Nefis görünüyorlar, o güzel ellerine sağlık....;)

    YanıtlaSil

Image and video hosting by TinyPic

Nurşen Aksoy

Image and video hosting by TinyPic