Bu yılbaşı sımsıcak bir lezzet arayanlara: Pakmaya ile Fırında Elmalı Keşkül

Kış mevsiminin iyilik ve sağlık dolu meyvesi elmayı hepimiz tüketiriz de tatlısı pek alışkanlıklarımız arasına girmemiştir. Oysa Fırında Elma, kolaylığı yanı sıra, olağanüstü lezzetiyle de büyük küçük ailenizin her ferdinin, misafirlerinizin gözdesi olmaya adaydır. Hele buna küçük bir lezzet dokunuşu da eklerseniz...
İşte yakın bir zamanda denediğim Pakmaya ile Fırında Elmalı Keşkül böylesi bir tarif: İçinde az miktarda Pakmaya Buğday Nişastası var. Farkı yaratan da, Pakmaya’nın geleneksel Türk tatlıları serisinde çıkardığı mis gibi yoğun badem lezzetli Pakmaya Keşkül... Fırında elma ile buluşunca, tarçınla da süslenince gerçekten zarif bir tatlı oldu. Ve benim vazgeçilmez tarifler listemin ilk sıraları arasına girdi...

Pakmaya ile Fırında Elmalı Keşkül ve daha pek çok özel tarif için mutfaginyildizi.com ve Mutfağın Yıldızı Facebook sayfasını takip etmenizi mutlaka öneririm.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

3 yorum:

  1. ayy teşekkürler canım, deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. markaların dayatmasıyla iş yapmak size yakışmıyor bence...pakmaya birkaç blogger a yollamış bu metni ve resimleri... hiçbir değişiklik yapmadan denemiş kendiniz pişirmişsiniz gibi postlamışsınız...bence gerek yok buna...siz zaten yeteri kadar emek harcayan birisiniz bu işe...
    Sevim...

    YanıtlaSil
  3. Canım sen ne yapsan güzel olur kiiii

    YanıtlaSil

Image and video hosting by TinyPic

Nurşen Aksoy

Image and video hosting by TinyPic